Cajo Technologies solmi yhteistyösopimuksen JOT Automationin kanssa

Kovassa kansainvälisessä kasvussa oleva, Kempeleessä pääkonttoriaan pitävä lasermerkintälaitevalmistaja Cajo Technologies on solminut yhteistyösopimuksen tuotantoautomaatio- ja testausratkaisuja toimittavan JOT Automationin kanssa. JOT Automationin asiakkaita ovat johtavat tietoliikenne- sekä elektroniikkateollisuuteen tuotteita valmistavat yritykset.

”JOT Automation täydentää hyvin Cajon yhteistyökumppaneiden verkostoa ja avaa elektroniikkavalmistajien markkinoita Cajon teknologialle. Integraatiolla JOT:n tuotantoautomaatioratkaisuihin saavutamme uudenlaisia loppuasiakkaita, ja yhdessä JOT:n kanssa voimme tuoda pitkälle kehitetyn lasermerkintäteknologian heidän ulottuvillensa. Uskon että yhteistyöstä JOT Automationin kanssa tulee osa Cajon kasvutarinaa” toteaa Cajon myyntijohtaja Jyrki Helin.

Cajon laiteratkaisut ovat laajasti käytössä muun muassa metalli-, medical- ja kaapeliteollisuudessa sekä brändituotteissa. Cajon patentoitu teknologia mahdollistaa erittäin tarkat ja kestävät merkinnät lähes mille tahansa materiaalille nopeasti ja kustannustehokkaasti. Teknologiaa sovelletaan perinteisten tuotemerkintöjen lisäksi jäljitettävyysratkaisuissa ja osana lopputuotteiden visualisointia. Cajon tarjonnassa ovat sekä stand-alone-laitteet että kumppanuuksien kautta tehtävät laite- ja järjestelmäintegroinnit.

”JOT Automation kehittää automaatiotuotteita, joissa käytetään uusinta teknologiaa ja uusia innovaatioita. Yhteistyö Cajon kanssa on lähtenyt nopeasti ja käytännönläheisesti liikkeelle, ja tavoitteenamme on tuoda JOT F1C-lasermerkintäjärjestelmiimme uusinta teknologiaa Cajon avulla. Odotamme yhteistyön avaavan molemmille osapuolille uusia asiakkuuksia”, kertovat JOT Automationin Pasi Röppänen ja Ville Vatanen.

JOT toimii 10 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa, ja sen päätoimipiste sijaitsee Oulussa. Yritys työllistää kansainvälisesti yli 200 henkilöä. Veikko Lesonen perusti JOT Automationin 1980-luvun lopulla.

Yhteystiedot ja haastattelupyynnöt:

Cajo Technologies
www.cajo.fi

Niko Karsikas
Toimitusjohtaja
+358 50 517 6906
niko.karsikas@cajo.fi

Jyrki Helin
Myyntijohtaja
+358 400 212 252
jyrki.helin@cajo.fi

JOT Automation
www.jotautomation.com

Pasi Röppänen
Director, Test Automation BU
+358 50 372 9261
pasi.roppanen@jotautomation.com

Ville Vatanen
Director, Industrial Products BU
+358 40 189 0371
ville.vatanen@jotautomation.com

Vastaa