Cajo Technologies Oy:ltä uudistuksia ohjelmistoihin ja tuoteperheeseen

Kotimainen lasermerkintälaitevalmistaja Cajo Technologies Oy jatkaa panostustaan merkintälaitteiden ohjelmistojen kehittämiseen. Cajo-lasermerkintälaitteistojen käyttöliittymä CajoMark on käynyt läpi kokonaisvaltaisen uudistuksen tavoitteena entistäkin parempi asiakaskokemus.

”Laitteiden ja ohjelmistojen käyttäjäystävällisyys on Cajolle ensiarvoisen tärkeää. Panostamme ohjelmistokehitykseen vahvasti myös tulevaisuudessa. Uusia ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti”, toteaa Cajon tuotekehitysjohtaja Juha Jokisalo.

Monipuolisten ohjelmistorajapintojen avulla merkintälaite voidaan liittää esimerkiksi asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmään sekä automaattisiin tuotantolinjoihin. CajoMarkin prosessimoottori mahdollistaa monimutkaistenkin työnkulkujen toteutuksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Käyttöliittymäuudistuksen lisäksi Cajo on vastannut asiakkaiden kysyntään myös tuotepuolella julkaisemalla Cajo Tailor CO2- tuotteen. Uusi järjestelmä voidaan integroida esimerkiksi asiakkaan tuotantolinjaan tai laitteeseen ja se on suunniteltu korvaamaan perinteisiä merkintäjärjestelmiä, kuten mustesuihkut. Cajo Tailor CO2:lla voidaan merkitä kestävästi mm. muoveja, lasia, kiveä, puuta, nahkaa ja muita orgaanisia materiaaleja sekä niistä valmistettuja tuotteita.

 

Lisätietoja

Cajo Technologies Oy

Myyntijohtaja Jyrki Helin

+358 400 212 252

jyrki.helin@cajo.fi

 

Tuotekehitysjohtaja Juha Jokisalo

+358 44 570 4626

juha.jokisalo@cajo.fi

Vastaa